NM i Boccia 2013.

Det har vært NM i boccia lag. Det ble spilt i Kristiansand. Det ble spilt mange fine kamper. Sarpsborg stilte med 2 lag. Et kl 3 lag og et kl 2 B lag. Klasse 2 B laget ble Norgesmestere. I klasse 3 var tett kamp helt inn mellom Moss og Ringerike. Ringerike trakk den lengste tråden. Det var bankett på lørdagskvelden med god mat  og drikke, og veldig fin musikk. Det var en veldig fin fest de hadde laget. Sender en takk til Kristiansand. Sender også en takk til Odd Lundmark som kjørte oss til Kristiansand. Her får dere noen resultater fra NM.

 

Klasse 2 B

Nr. 1 Sarpsborg HIF 2 ( Solveig, Dag og Hanne )

Nr. 2 Moss HIL 4 ( Roar, Nelli og Mette )

Nr. 3 Ringerike HSL 2 ( Marius, Siri og Ben )

 

Klasse 3

Nr. 1 Ringerike HSL 3 ( Jon F. , Svein M. og Stig )

Nr. 2 Moss HIL 1 ( Arild, Egil og Nina )

Nr. 3 Helios HIL 2 ( Bjørn, Annbjørg og Karin )

Nr. 4 Sarpsborg HIF 1 ( Rolf, Otto og Grete )

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Reklamefelt